Nutriční hodnoty (Zapékané brambory se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 949 kJ / 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 57,52 g |
– nasycené | 29,56 g |
– nenasycené | 26,71 g |
–– mononenasycené | 23,03 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 69,55 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 menších brambor | Brambor zimní | 350 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 dkg 5 dkg slaniny (šunky) | Špek | 50 g |
10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
celý kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |