Nutriční hodnoty (Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 549 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,63 g |
| Tuky | 6,80 g |
| – nasycené | 0,93 g |
| – nenasycené | 5,87 g |
| –– mononenasycené | 2,33 g |
| –– polynenasycené | 3,54 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 45,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 118,44 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
| 2 hrsti 2 hrsti václavek | Václavka čerstvá | |
| 1-2 1-2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| 100 100 oleje | Olej řepkový | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
| bílé aceto balsamico podle chuti | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |