Nutriční hodnoty (Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 549 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,63 g |
Tuky | 6,80 g |
– nasycené | 0,93 g |
– nenasycené | 5,87 g |
–– mononenasycené | 2,33 g |
–– polynenasycené | 3,54 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 45,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 118,44 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelené čočky | Čočka zelená neloupaná | 250 g |
2 hrsti 2 hrsti václavek | Václavka čerstvá | |
1-2 1-2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
100 100 oleje | Olej řepkový | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
bílé aceto balsamico podle chuti | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |