Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze zelené čočky s václavkami - pro Magdalenku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 549 kJ /
848 kcal
Bílkoviny55,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,63 g
Tuky6,80 g
– nasycené0,93 g
– nenasycené5,87 g
–– mononenasycené2,33 g
–– polynenasycené3,54 g
––– omega 30,09 g
Vláknina45,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy118,44 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelené čočky Čočka zelená neloupaná 250 g
2 hrsti 2 hrsti václavek Václavka čerstvá
1-2 1-2 šalotky Šalotka čerstvá
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
nakládaná kapie Paprika červená sterilovaná
čerstvý tymián Tymián čerstvý
100 100 oleje Olej řepkový
1-2 lžičky 1-2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 9 g
bílé aceto balsamico podle chuti Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.