Nutriční hodnoty (Polévková zelenina na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 605 kJ / 1 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,22 g |
Tuky | 152,97 g |
– nasycené | 38,38 g |
– nenasycené | 111,78 g |
–– mononenasycené | 75,48 g |
–– polynenasycené | 36,30 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 993 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 72,24 g |
– cukry | 33,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 mrkve (velké) | Mrkev čerstvá | 200 g |
4 4 petržele (s natí) | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 celer (s natí) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1/2 1/2 kapusty (malé) | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 květák (menší) | Květák čerstvý | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 1 pórek (menší) | Pórek čerstvý | |
1 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
250 g 250 g tuku Omega nebo másla | Margarín | 250 g |
sůl | Sůl mořská |