Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévková zelenina na zimu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 605 kJ /
1 818 kcal
Bílkoviny18,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,22 g
Tuky152,97 g
– nasycené38,38 g
– nenasycené111,78 g
–– mononenasycené75,48 g
–– polynenasycené36,30 g
––– omega 32,50 g
Vláknina56,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 993 mg
Sůl2,23 g
Sacharidy72,24 g
– cukry33,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 mrkve (velké) Mrkev čerstvá 200 g
4 4 petržele (s natí) Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer (s natí) Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 1/2 kapusty (malé) Kapusta hlávková čerstvá
1 1 květák (menší) Květák čerstvý
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 1 pórek (menší) Pórek čerstvý
1 1 palička česneku Česnek čerstvý 70 g
250 g 250 g tuku Omega nebo másla Margarín 250 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.