Nutriční hodnoty (Polévková zelenina na zimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 605 kJ / 1 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,22 g |
| Tuky | 152,97 g |
| – nasycené | 38,38 g |
| – nenasycené | 111,78 g |
| –– mononenasycené | 75,48 g |
| –– polynenasycené | 36,30 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 56,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 993 mg |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 72,24 g |
| – cukry | 33,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 4 4 petržele i s natí | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 celer i s natí | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1/2 1/2 malé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 250 g 250 g tuku Omega (nebo másla) | Margarín | 250 g |
| sůl | Sůl mořská |