Nutriční hodnoty (Papriky na zimu - Papryka na zimę)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 792 kJ / 4 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,20 g |
| Tuky | 145,28 g |
| – nasycené | 11,64 g |
| – nenasycené | 126,39 g |
| –– mononenasycené | 86,25 g |
| –– polynenasycené | 40,14 g |
| ––– omega 3 | 10,25 g |
| Vláknina | 89,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32,27 g |
| Sůl | 80,00 g |
| Sacharidy | 626,00 g |
| – cukry | 551,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 5000 g |
| 1 1 velká palice česneku (možno i dvě hlavy) | Česnek čerstvý | 70 g |
| 8 dkg 8 dkg soli | Sůl mořská | 80 g |
| 250 ml 250 ml cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 ml 250 ml octa 10% | Ocet lihový | 250 ml |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |