Nutriční hodnoty (Ředkvičková "pikantní" pomazánka po x...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 16,00 g |
| – nasycené | 10,00 g |
| – nenasycené | 4,40 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 10,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8-9 8-9 větších ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 200 g 200 g pomazánkového másla bez příchutě | Pomazánka mléčná | 200 g |
| 3 3 vrchovaté lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |