Nutriční hodnoty (Krémová polévka s pórkem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 74 517 kJ / 17 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 455,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 455,82 g |
| Tuky | 34,00 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 9,52 g |
| –– mononenasycené | 7,93 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 504,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3 668,92 g |
| – cukry | 238,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 220 g 220 g pórku pouze tence nakrájené bílé části | Pórek čerstvý | 220 g |
| 1 1 nahrubo rozsekaná velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 900 g 900 g kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
| 450 450 g brambor (oloupaných a na kostičky nakrájených) | Brambor zimní | 22500 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 5 lžic 5 lžic žervé | Žervé | |
| nakrájená čerstvá pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |