Nutriční hodnoty (Krémová polévka s pórkem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 74 517 kJ / 17 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 455,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 455,82 g |
Tuky | 34,00 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 9,52 g |
–– mononenasycené | 7,93 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 2,26 g |
Vláknina | 504,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 668,92 g |
– cukry | 238,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
220 g 220 g pórku pouze tence nakrájené bílé části | Pórek čerstvý | 220 g |
1 1 nahrubo rozsekaná velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
900 g 900 g kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
450 450 g brambor (oloupaných a na kostičky nakrájených) | Brambor zimní | 22500 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
5 lžic 5 lžic žervé | Žervé | |
nakrájená čerstvá pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |