Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka s pórkem a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie74 517 kJ /
17 810 kcal
Bílkoviny455,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny455,82 g
Tuky34,00 g
– nasycené1,75 g
– nenasycené9,52 g
–– mononenasycené7,93 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 32,26 g
Vláknina504,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,41 g
Sůl0,00 g
Sacharidy3 668,92 g
– cukry238,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
220 g 220 g pórku pouze tence nakrájené bílé části Pórek čerstvý 220 g
1 1 nahrubo rozsekaná velká cibule Cibule čerstvá 70 g
900 g 900 g kuřecího vývaru Vývar kuřecí
450 450 g brambor (oloupaných a na kostičky nakrájených) Brambor zimní 22500 g
bílý pepř Pepř bílý
5 lžic 5 lžic žervé Žervé
nakrájená čerstvá pažitka na ozdobu Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.