Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnkový perník se špaldovou moukou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 662 kJ /
4 221 kcal
Bílkoviny80,58 g
– z toho živočišné bílkoviny10,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,78 g
Tuky148,90 g
– nasycené15,70 g
– nenasycené123,18 g
–– mononenasycené84,73 g
–– polynenasycené38,45 g
––– omega 310,78 g
Vláknina34,10 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy622,71 g
– cukry268,66 g
––– laktóza3,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1/2 hrnků 1/2 hrnků špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 125 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka (podle potřeby a konzistence) Mléko kravské polotučné 1,5% 62.5 ml
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 30 g
kokos Kokos strouhaný
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.