Nutriční hodnoty (Tatarka-domácí a levná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 040 kJ / 2 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 260,76 g |
– nasycené | 19,02 g |
– nenasycené | 228,80 g |
–– mononenasycené | 162,30 g |
–– polynenasycené | 66,50 g |
––– omega 3 | 20,73 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 3,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžičky 2 lžičky hořčice (lepší je kremžská, dodá lepší chuť) | Hořčice plnotučná | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cca 1 hrníček 1 hrníček oleje | Olej řepkový | 250 ml |