Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarka-domácí a levná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 040 kJ /
2 400 kcal
Bílkoviny9,28 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky260,76 g
– nasycené19,02 g
– nenasycené228,80 g
–– mononenasycené162,30 g
–– polynenasycené66,50 g
––– omega 320,73 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy3,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 lžičky 2 lžičky hořčice (lepší je kremžská, dodá lepší chuť) Hořčice plnotučná 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cca 1 hrníček 1 hrníček oleje Olej řepkový 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.