Nutriční hodnoty ("Hadi")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 517 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 19,06 g |
| – nasycené | 2,57 g |
| – nenasycené | 13,29 g |
| –– mononenasycené | 9,73 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 549 mg |
| Sůl | 1,37 g |
| Sacharidy | 83,30 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| sádlo (nebo máslo) | Sádlo vepřové |