Nutriční hodnoty (Francouzské brambory po našimu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 918 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
| Tuky | 15,64 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 7,13 g |
| –– mononenasycené | 5,64 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 11,15 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 51,20 g |
| – cukry | 8,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 cibule menší | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 cm 10 cm porku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| pár růžiček růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 kvalitní špekáček nebo klobása | Špekáček | |
| česneková pasta | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky podmáslí | Podmáslí |