Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta - bramborová do trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 188 kJ / 1 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 77,86 g |
| – nasycené | 31,14 g |
| – nenasycené | 31,26 g |
| –– mononenasycené | 25,32 g |
| –– polynenasycené | 5,94 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 3,65 g |
| Sůl | 8,76 g |
| Sacharidy | 93,75 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
| jarní cibulku | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíci 1 lžíci oregana | Oregano sušené | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá |