Nutriční hodnoty (Ouška)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 275 kJ / 2 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,26 g |
| Tuky | 186,25 g |
| – nasycené | 46,34 g |
| – nenasycené | 132,54 g |
| –– mononenasycené | 89,16 g |
| –– polynenasycené | 43,38 g |
| ––– omega 3 | 3,13 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 206,08 g |
| – cukry | 14,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 280 g |
| 280 g 280 g Hery | Margarín | 280 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
| marmeláda (na plnění) | Marmeláda jahodová | |
| 1 1 vejce (na potření) | Vejce slepičí | 70 g |
| ořechy (na ozdobu) | Vlašské ořechy |