Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné zapečené brambůrky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 530 kJ /
2 278 kcal
Bílkoviny172,50 g
– z toho živočišné bílkoviny142,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky58,75 g
– nasycené32,35 g
– nenasycené19,88 g
–– mononenasycené17,30 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,28 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 5,29 g
Sůl12,25 g
Sacharidy248,25 g
– cukry20,25 g
––– laktóza5,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg syrových brambor Brambor zimní 1500 g
1 1 smetana 33% Smetana kravská sladká 35%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 kg 1/2 kg Moravského uzeného (nebo šunky) Vepřová kýta uzená 500 g
kousek kousek másla na vymazání plechu Máslo kravské
asi 150 g 150 g Goudy Gouda 45% t. v s. 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.