Nutriční hodnoty (Lepenice z brambor zbylých od oběda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cibule - drobně nakrájet | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| brambory uvařené | Brambor zimní | |
| s kmínem | Kmín | |
| kysané zelí - nechat odkapat a je-li potřeba, tak trochu překrájet | Zelí bílé kvašené | |
| škvarky - nejsou nezbytné, ale jsou moc dobré | Škvarky |