Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kudrbánková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 757 kJ /
420 kcal
Bílkoviny14,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,59 g
Tuky16,52 g
– nasycené7,83 g
– nenasycené8,34 g
–– mononenasycené5,76 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,06 g
Vláknina16,48 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy48,81 g
– cukry15,40 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce másla (může být i sádlo) Máslo kravské 10 g
2 hrsti 2 hrsti sušených hříbků Hřib sušený
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 větší brambor Brambor zimní 50 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 11 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.