Nutriční hodnoty (Jablečný křen s citronem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 095 kJ / 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,10 g |
| Tuky | 1,69 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 0,84 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 13,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 343 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
| – cukry | 41,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 400 g 400 g na jemno nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| 50-100 g 50-100 g křenu (podle pálivosti) na jemno nastrouhat | Křen čerstvý | 75 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |