Nutriční hodnoty (Sladká jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 781 kJ / 2 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,40 g |
| Tuky | 122,80 g |
| – nasycené | 54,22 g |
| – nenasycené | 57,52 g |
| –– mononenasycené | 30,98 g |
| –– polynenasycené | 26,54 g |
| ––– omega 3 | 4,26 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 752 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 193,79 g |
| – cukry | 181,89 g |
| ––– laktóza | 25,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 starší bageta | Bageta pšeničná | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 0,5 L 0,5 L mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |