Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové pracny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 825 kJ /
2 587 kcal
Bílkoviny27,53 g
– z toho živočišné bílkoviny1,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky99,28 g
– nasycené24,97 g
– nenasycené71,90 g
–– mononenasycené48,44 g
–– polynenasycené23,46 g
––– omega 31,60 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy392,01 g
– cukry207,41 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 260 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
2 balíčky 2 balíčky karamelového pudinkového prášku Puding v prášku 96 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.