Nutriční hodnoty (Karamelové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 825 kJ / 2 587 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 99,28 g |
| – nasycené | 24,97 g |
| – nenasycené | 71,90 g |
| –– mononenasycené | 48,44 g |
| –– polynenasycené | 23,46 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 392,01 g |
| – cukry | 207,41 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 g 260 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 260 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 2 balíčky 2 balíčky karamelového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |