Nutriční hodnoty (Karamelové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 825 kJ / 2 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 99,28 g |
– nasycené | 24,97 g |
– nenasycené | 71,90 g |
–– mononenasycené | 48,44 g |
–– polynenasycené | 23,46 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 392,01 g |
– cukry | 207,41 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 260 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
2 balíčky 2 balíčky karamelového pudinkového prášku | Puding v prášku | 96 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |