Nutriční hodnoty (Řezy s jablky - na hrníčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 625 kJ / 4 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
| Tuky | 206,31 g |
| – nasycené | 18,57 g |
| – nenasycené | 175,73 g |
| –– mononenasycené | 122,68 g |
| –– polynenasycené | 53,05 g |
| ––– omega 3 | 15,68 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 570,25 g |
| – cukry | 217,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový |