Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí, jablka a ananasu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 946 kJ / 226 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g | 
| Tuky | 11,63 g | 
| – nasycené | 7,29 g | 
| – nenasycené | 3,66 g | 
| –– mononenasycené | 3,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,60 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 7,48 g | 
| Cholesterol | 36 mg | 
| Sodík | 2,04 g | 
| Sůl | 5,10 g | 
| Sacharidy | 19,65 g | 
| – cukry | 18,20 g | 
| ––– laktóza | 3,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g | 
| 1/4 1/4 jablka | Jablko čerstvé | 37.5 g | 
| kousek kousek ananasu (je dáno chutí každého) | Ananas zavařený | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml | 
| 4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml | 
| sůl | Sůl mořská |