Nutriční hodnoty (Džem z červeného rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 836 kJ / 3 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 1,60 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 56,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 788,13 g |
| – cukry | 776,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
| 700 g 700 g cukru krupice | Cukr bílý | 700 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 6-8 6-8 hřebíčků | Hřebíček | |
| 5 lžic 5 lžic rumu | Rum | 85 ml |