Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s fritátovými nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 872 kJ /
3 793 kcal
Bílkoviny128,32 g
– z toho živočišné bílkoviny106,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,01 g
Tuky293,40 g
– nasycené36,81 g
– nenasycené240,32 g
–– mononenasycené170,41 g
–– polynenasycené69,91 g
––– omega 320,85 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 772 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy148,30 g
– cukry31,16 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězí kosti Kost hovězí 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
Podravka na dochucení Kořenící směs sypká
1 ks 1 ks vejce Vejce slepičí 63 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.