Nutriční hodnoty (Bombay potatoes (brambory))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 627 kJ / 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,02 g |
Tuky | 40,12 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 33,56 g |
–– mononenasycené | 23,35 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 19,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 99,66 g |
– cukry | 11,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g nových menších brambor | Brambor zimní | 500 g |
350 ml 350 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 350 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce hnědých hořčičných semínek | Hořčice žlutá semena | 15 g |
1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
čerstvý koriandr nebo hladkolistá petržel | Koriandr listy čerstvé |