Nutriční hodnoty (Jahodové ledňáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 80,00 g |
| – cukry | 80,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 1 1 smetana 30% | Smetana kravská sladká 12% | |
| tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |