Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s višňovou omáčkou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 957 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,18 g |
| Tuky | 45,72 g |
| – nasycené | 27,61 g |
| – nenasycené | 15,45 g |
| –– mononenasycené | 12,94 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 1,71 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 16,65 g |
| – cukry | 11,25 g |
| ––– laktóza | 5,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sušený tymián | Tymián sušený | |
| rovnou lžíci lžíci hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| kuřecí bujón nebo zeleninový bujon ( gelový ) nebo domácí výroby | Bujón kuřecí BIO | |
| sůl | Sůl mořská | |
| višňová marmeláda | Marmeláda višňová | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |