Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová buchta s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 060 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny23,76 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,08 g
Tuky72,99 g
– nasycené6,71 g
– nenasycené60,82 g
–– mononenasycené42,44 g
–– polynenasycené18,38 g
––– omega 35,31 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy230,38 g
– cukry136,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody Voda 62.5 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na pocukrování Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.