Nutriční hodnoty (Medová buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 060 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 72,99 g |
– nasycené | 6,71 g |
– nenasycené | 60,82 g |
–– mononenasycené | 42,44 g |
–– polynenasycené | 18,38 g |
––– omega 3 | 5,31 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 230,38 g |
– cukry | 136,99 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubě nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody | Voda | 62.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |