Nutriční hodnoty (Vepřová játra s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 254 kJ / 2 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
| Tuky | 178,75 g |
| – nasycené | 96,79 g |
| – nenasycené | 72,46 g |
| –– mononenasycené | 62,22 g |
| –– polynenasycené | 10,24 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 19,11 g |
| Cholesterol | 2,20 g |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 5,10 g |
| Sacharidy | 57,25 g |
| – cukry | 20,45 g |
| ––– laktóza | 4,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 200 ml 200 ml masového vývaru (bujon) | Vývar masový | 200 ml |
| 1 PL 1 PL brusinek | Brusinky zavařené | 15 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený |