Nutriční hodnoty (Turecký vajíčkový salát ( Yumurta piyazi))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,24 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 2,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce uvařená natvrdo nebo nahniličko | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli vloček nebo drceného chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky paprikových vloček sladkých | Vločky ovesné | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |