Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní fazolačka s mrkví a jinou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie791 kJ /
189 kcal
Bílkoviny5,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky0,80 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené2,35 g
–– mononenasycené0,41 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy37,30 g
– cukry3,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev (cca 20 cm) Mrkev čerstvá 50 g
1 1 porek i s kouskem zeleného (cca 20 cm) Pórek čerstvý
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných fazolí ve slaném nálevu (425 ml) Fazole v konzervě
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat v rajčatové omáčce (400 ml) Rajče červené čerstvé
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru nebo voda a zeleninový bujon Natura Vývar zeleninový 1500 ml
1 PL 1 PL Hrašky na zahuštění (nebo hl. mouka) Hraška 15 g
Kousek Kousek másla Máslo kravské
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý koriandr, lze i tymián – dle chuti Tymián sušený
Bylinky dle našeho výběru (pažitka, petrželka, bazalka, libeček) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.