Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet na fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 081 kJ / 2 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 204,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,26 g |
| Tuky | 134,00 g |
| – nasycené | 57,74 g |
| – nenasycené | 68,88 g |
| –– mononenasycené | 56,49 g |
| –– polynenasycené | 12,40 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 47,50 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,35 g |
| Sacharidy | 60,70 g |
| – cukry | 26,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jehněčí hřbet | Jehně hřbet | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 500 g 500 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |