Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet na fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 081 kJ / 2 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,26 g |
Tuky | 134,00 g |
– nasycené | 57,74 g |
– nenasycené | 68,88 g |
–– mononenasycené | 56,49 g |
–– polynenasycené | 12,40 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 47,50 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,35 g |
Sacharidy | 60,70 g |
– cukry | 26,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jehněčí hřbet | Jehně hřbet | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
500 g 500 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 500 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |