Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet na fazolkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 081 kJ /
2 409 kcal
Bílkoviny223,76 g
– z toho živočišné bílkoviny204,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,26 g
Tuky134,00 g
– nasycené57,74 g
– nenasycené68,88 g
–– mononenasycené56,49 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 31,80 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,35 g
Sacharidy60,70 g
– cukry26,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčí hřbet Jehně hřbet 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
500 g 500 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 500 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.