Nutriční hodnoty (Katův šleh v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
| Tuky | 16,40 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 8,21 g |
| –– mononenasycené | 6,86 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 6,20 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| malá sklenička sklenička sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | |
| pár pár feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| chilli pasta | Chilli omáčka |