Nutriční hodnoty (Katův šleh v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 16,40 g |
– nasycené | 3,96 g |
– nenasycené | 8,21 g |
–– mononenasycené | 6,86 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
malá sklenička sklenička sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | |
pár pár feferonek | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
chilli pasta | Chilli omáčka |