Nutriční hodnoty (Kuře marinované a pak pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 398 kJ / 812 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,26 g | 
| Tuky | 5,25 g | 
| – nasycené | 1,44 g | 
| – nenasycené | 3,53 g | 
| –– mononenasycené | 1,03 g | 
| –– polynenasycené | 2,51 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 85,03 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,62 g | 
| Sůl | 3,50 g | 
| Sacharidy | 123,98 g | 
| – cukry | 88,18 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g | 
| 1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 snítky 2 snítky Smilu italského (je to zelené maggi) | ||
| 6 6 cherry rajčatek | Rajčata cherry | 180 g | 
| silnější plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g | 
| 1 lžička 1 lžička silně pálivého feferonkového krému | Pasta papriková | 5 g | 
| majoránka | Majoránka sušená | |
| citronový tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření Andělská křídla | Grilovací koření | |
| olivový olej | Olej olivový |