Nutriční hodnoty (Kuře marinované a pak pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 398 kJ / 812 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,26 g |
| Tuky | 5,25 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 3,53 g |
| –– mononenasycené | 1,03 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 85,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 123,98 g |
| – cukry | 88,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 snítky 2 snítky Smilu italského (je to zelené maggi) | ||
| 6 6 cherry rajčatek | Rajčata cherry | 180 g |
| silnější plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžička 1 lžička silně pálivého feferonkového krému | Pasta papriková | 5 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| citronový tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření Andělská křídla | Grilovací koření | |
| olivový olej | Olej olivový |