Nutriční hodnoty (Karbanátky s brokolicí a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 575 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,54 g |
Tuky | 49,39 g |
– nasycené | 15,54 g |
– nenasycené | 28,74 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 7,59 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 54,29 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 67,25 g |
– cukry | 19,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
6 růžiček 6 růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření na mletá masa | Provensálské koření | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst majoránky | Majoránka sušená | |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |