Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s brokolicí a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 575 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny70,22 g
– z toho živočišné bílkoviny48,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,54 g
Tuky49,39 g
– nasycené15,54 g
– nenasycené28,74 g
–– mononenasycené21,14 g
–– polynenasycené7,59 g
––– omega 30,28 g
Vláknina54,29 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 1,47 g
Sůl3,21 g
Sacharidy67,25 g
– cukry19,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
6 růžiček 6 růžiček brokolice Brokolice čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 cm 2 cm zázvoru Zázvor sušený
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
koření na mletá masa Provensálské koření
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst majoránky Majoránka sušená
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.