Nutriční hodnoty (Keblaf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,00 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 3,90 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
| nové brambory | Brambor raný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| Worcester | Worcestrová omáčka | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| solamyl | Bramborový škrob | |
| chilli mleté | Chilli paprička sušená |