Nutriční hodnoty (Pražský flamendr (guláš))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,85 g |
| Tuky | 25,78 g |
| – nasycené | 6,32 g |
| – nenasycené | 12,81 g |
| –– mononenasycené | 11,04 g |
| –– polynenasycené | 1,77 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 12,86 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 31,90 g |
| – cukry | 14,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| lžíce lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 velký brambor | Brambor zimní | 50 g |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| voda | Voda | |
| kostka kostka masoxu | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |