Nutriční hodnoty (Pražský flamendr (guláš))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 639 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,85 g |
Tuky | 25,78 g |
– nasycené | 6,32 g |
– nenasycené | 12,81 g |
–– mononenasycené | 11,04 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,90 g |
– cukry | 14,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
lžíce lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 velký brambor | Brambor zimní | 50 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
voda | Voda | |
kostka kostka masoxu | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |