Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pražský flamendr (guláš))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 639 kJ /
870 kcal
Bílkoviny124,25 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,85 g
Tuky25,78 g
– nasycené6,32 g
– nenasycené12,81 g
–– mononenasycené11,04 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,86 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,90 g
– cukry14,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
lžíce lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená
70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
majoránka Majoránka sušená
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 velký brambor Brambor zimní 50 g
trochu trochu oleje Olej řepkový
voda Voda
kostka kostka masoxu Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.