Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutková polévka s parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 064 kJ /
254 kcal
Bílkoviny12,37 g
– z toho živočišné bílkoviny12,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,96 g
– nasycené8,28 g
– nenasycené9,21 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené3,42 g
––– omega 30,39 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy4,04 g
– cukry0,02 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
svazek svazek jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 2 polévkové lžíce másla Máslo kravské 2 g
4 4 polévkové lžíce nastrouhaného parmazánu Parmezán
1,5 1,5 polévkové lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný
1 l 1 l kvalitního kuřecího vývaru nebo slepičího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
2 2 větší žloutky Vaječný žloutek 46 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.