Nutriční hodnoty (Žloutková polévka s parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 064 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,96 g |
– nasycené | 8,28 g |
– nenasycené | 9,21 g |
–– mononenasycené | 5,79 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 4,04 g |
– cukry | 0,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
svazek svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
4 4 polévkové lžíce nastrouhaného parmazánu | Parmezán | |
1,5 1,5 polévkové lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
1 l 1 l kvalitního kuřecího vývaru nebo slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
2 2 větší žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |