Nutriční hodnoty (Zapékané vepřové plátky s anglickou slaninou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 17 630 kJ / 4 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 288,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 288,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 329,06 g |
| – nasycené | 157,73 g |
| – nenasycené | 159,18 g |
| –– mononenasycené | 136,60 g |
| –– polynenasycené | 22,58 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 8,32 g |
| Sůl | 20,50 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 19,78 g |
| ––– laktóza | 19,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| 300 g 300 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 300 g |
| 300 g 300 g sýru (plátky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| žampiony (nemusí být) | Žampion čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská |