Nutriční hodnoty (Batátové pyré s ovocným rozvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 426 kJ / 580 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,97 g |
| Tuky | 3,12 g |
| – nasycené | 0,61 g |
| – nenasycené | 2,11 g |
| –– mononenasycené | 0,74 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 117,00 g |
| – cukry | 34,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 420 g 420 g batáty | Batáty neloupané | 420 g |
| 400 g 400 g vyzrálého ovoce | Jahody čerstvé | 400 g |
| šťáva z poloviny limetky | Limetka čerstvá | |
| kůra z poloviny limetky | Limetka čerstvá | |
| 1 PL 1 PL skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| cukr | Cukr bílý |