Nutriční hodnoty (Špagety s omáčkou z rajčat a tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 952 kJ / 2 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,88 g |
| Tuky | 43,95 g |
| – nasycené | 7,31 g |
| – nenasycené | 31,55 g |
| –– mononenasycené | 25,41 g |
| –– polynenasycené | 6,14 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 31,98 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 349,97 g |
| – cukry | 27,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 375 g 375 g tresky (filety) | Treska filet | 375 g |
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý anýz (lístky) | Anýz semena | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |