Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s pórkovým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 874 kJ / 1 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,48 g |
| Tuky | 50,08 g |
| – nasycené | 21,88 g |
| – nenasycené | 28,23 g |
| –– mononenasycené | 20,49 g |
| –– polynenasycené | 7,74 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 8,05 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 156,30 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 špagetové dýně | Dýně špagetová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru ( alebo vody ) | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl | Sůl mořská |