Nutriční hodnoty (Kapustový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,28 g |
Tuky | 84,87 g |
– nasycené | 41,14 g |
– nenasycené | 42,30 g |
–– mononenasycené | 36,07 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 69,60 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
300 g 300 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 klobása | Klobása |