Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 650 kJ /
1 111 kcal
Bílkoviny12,78 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,28 g
Tuky84,87 g
– nasycené41,14 g
– nenasycené42,30 g
–– mononenasycené36,07 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy69,60 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
300 g 300 g ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 300 g
1 1 klobása Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.