Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 482 kJ /
354 kcal
Bílkoviny4,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,12 g
Tuky22,98 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené20,03 g
–– mononenasycené14,07 g
–– polynenasycené5,96 g
––– omega 31,80 g
Vláknina17,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,35 g
– cukry13,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí kousky (naporcované kuře nebo raději kuřecí stehna/čtvrtky) Kuře prso
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
hrst hrst rozinek Rozinky
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
lžička lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky šafránu (nemusí být) Šafrán sušený 2.5 g
špetka špetka kurkumy (nemusí být) Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.