Nutriční hodnoty (Budějická zelnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 105 kJ / 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,13 g |
| Tuky | 21,17 g |
| – nasycené | 12,21 g |
| – nenasycené | 8,61 g |
| –– mononenasycené | 1,23 g |
| –– polynenasycené | 7,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 44,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 88,80 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 3 lžíce 3 lžíce máslové jíšky | Jíška máslová | 45 ml |
| ocet na dochucení | Ocet lihový | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |