Nutriční hodnoty (Křepelky v pikantním koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 174 kJ / 41 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,14 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,09 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,01 g |
| – cukry | 0,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 křepelky | Křepelka stehno s kůží | |
| 1/2 dcl 1/2 dcl suchého červeného vína (Modrý Portugal) | Víno červené suché | 50 ml |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| snítka snítka bazalky | Bazalka čerstvá | |
| snítka snítka petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 zarovnaná polévková lžíce hrubé mořské soli | Sůl mořská | |
| 1 1 kávová lžička červeného pepře | Pepř černý | |
| 1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
| 1 1 malý kousek skořice (1 cm) | Skořice ceylonská |