Nutriční hodnoty (Roláda s rebarborovo-švestkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 592 kJ / 1 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
| Tuky | 48,21 g |
| – nasycené | 12,17 g |
| – nenasycené | 22,34 g |
| –– mononenasycené | 17,31 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 649 mg |
| Sůl | 1,36 g |
| Sacharidy | 159,00 g |
| – cukry | 67,30 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 4 lžíce 4 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tmavé žitné mouky | Mouka žitná hladká | 45 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| miska miska krájené rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| miska miska švestek | Švestky čerstvé | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička povidlového koření (skořice, hřebíček, badyán) | Pepř černý | 5 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| strouhaný perník | Perník strouhaný | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý |