Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 533 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 51,29 g |
– nasycené | 17,85 g |
– nenasycené | 23,21 g |
–– mononenasycené | 19,78 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 903 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 14,20 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
kapary | Kapary | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |