Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky zapečené s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 533 kJ /
1 083 kcal
Bílkoviny140,34 g
– z toho živočišné bílkoviny139,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky51,29 g
– nasycené17,85 g
– nenasycené23,21 g
–– mononenasycené19,78 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,21 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 903 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,42 g
Sacharidy14,20 g
– cukry10,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
zelené fazolky Fazolky čerstvé
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
kapary Kapary
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hořčice Hořčice plnotučná
provensálské koření Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.