Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 353 kJ /
5 342 kcal
Bílkoviny86,31 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,45 g
Tuky255,90 g
– nasycené35,21 g
– nenasycené203,53 g
–– mononenasycené142,97 g
–– polynenasycené60,55 g
––– omega 316,16 g
Vláknina30,45 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy658,81 g
– cukry290,31 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek rozmačkané pečené dýně (asi 200 g) Dýně čerstvá 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku třtinového cukru (nebo bílého) Cukr třtinový 187.5 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce ořechů(strouhaných nebo sekaných)
3 lžíce 3 lžíce nasekaných sušených švestek Švestky sušené
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
65 g 65 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 65 g
3 lžíce 3 lžíce ztuženého tuku (nemusí být) Margarín 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.