Nutriční hodnoty (Broskvový moučník s polevou z broskvových povidel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 465 kJ / 4 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,06 g |
| Tuky | 168,36 g |
| – nasycené | 17,54 g |
| – nenasycené | 135,12 g |
| –– mononenasycené | 94,96 g |
| –– polynenasycené | 40,16 g |
| ––– omega 3 | 11,24 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 709,60 g |
| – cukry | 464,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 300 g 300 g jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 12 lžic 12 lžic vlažné vody | Voda | 216 ml |
| 12 lžic 12 lžic oleje | Olej řepkový | 132 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 200 ml 200 ml broskvový džus (povidla nebo šťáva apod.) | Džus broskvový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| tak 6 6 broskví | Dužina broskve čerstvá |