Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidláčci z tvarohového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 834 kJ /
3 067 kcal
Bílkoviny57,56 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,06 g
Tuky164,70 g
– nasycené45,16 g
– nenasycené114,87 g
–– mononenasycené78,36 g
–– polynenasycené36,51 g
––– omega 32,55 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 469 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy334,00 g
– cukry115,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g netučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
povidla (nejlépe zn. NOVA, jsou s podílem jablek) Povidla
100 g 100 g cukr moučka Cukr bílý 100 g
rum Rum
1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice Skořice ceylonská 2 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.