Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lívanečky s jahodovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 984 kJ /
1 430 kcal
Bílkoviny17,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy306,20 g
– cukry300,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 ovocný smetanový jogurt Jogurt kravský ovocný 3,5%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
skořice mletá Skořice ceylonská mletá
7 lžic 7 lžic moučkového cukru Cukr bílý 175 g
hladká mouka (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká
ovoce na ozdobu a na přeliv Jahody čerstvé
jahody nebo jahodová dřeň Jahody čerstvé
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
troška mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.