Nutriční hodnoty (Lívanečky s jahodovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 306,20 g |
– cukry | 300,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 ovocný smetanový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
skořice mletá | Skořice ceylonská mletá | |
7 lžic 7 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 175 g |
hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
ovoce na ozdobu a na přeliv | Jahody čerstvé | |
jahody nebo jahodová dřeň | Jahody čerstvé | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
troška mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |